KARÁCSONYKarácsonyi Hangulatok

Készítsd MAGAD Advent

Rustic Peach Advent

A karácsonyi dekorációdat Te állítod össze. A csomagban mindent megtalálsz, csak a kreatív énedet kell hozzáadod. Nem kell ragasztanod sem. Step by step: 1-Csomagolj ki minden összetevőt. 2-Tedd rá a fehér Fa tálcára/35cm/ a Rusztikus saját készítésű beton pohárkákat és helyezd bele az adventi gyertyákat. 3-Helyezd el a mohát , a terméseket és a dekorációkat a gyertya köré./Inspirálódj képeinkből/ 4-Kösd rá a karácsonyi cimkét az egyik betonpohárka köré. Készen is vagy! Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk! Karácsony elmúltával a dobozba visszacsomagolhatod a kellékeket, így jövőre csak a gyertyát kell pótolnod. Összetevők: Saját készítsű Rusztikus beton pohárka 4db 7.5x6cm Adventi gyertya Barack 4db 5,5cm Temések, Moha, kellékek /minden ami a képen szerepel/ és az elengedhetetlen cimke.

6.900 Ft

Grey Winter

Állítsd össze kedvenc betonmuffinos adventi díszedet. Nincs szükséged ragasztópisztolyra. 1. Csomagolj ki minden kelléket. 2.Helyezd a fehér fatálcára/35cm/ a saját készítésű beton muffinkákat/6cm/ tetszés szerinti elrendezésben. 3.Terítsd körbe mohával. 4. Termésekekkel és a csomagban található zsenília golyókkal és angyalszárnyakkal díszítsd fel tetszés szerint. 5.A Hosszú szürke gyertyákat egy határozott de finom mozdulattal szorítsd bele a betonmuffinka közepébe, ügyelve rá hogy egyenes maradjon a gyertya./Égés közben ne hagyd felügyelet nélkül !!/ Készen is vagy! Kellemes ünnepeket, Boldog Karácsonyt kívánunk! Csomag tartalma: Szürke-fehér Fa tálca 4 db Saját készítésű egyedi Betonmuffin Termések, és moha 2db angyalszárny 4db hosszú szürke gyertya 1db Karácsonyi Cimke zsinóron A mikro izzósor a fényképeken NEM az ajánlat része

6.500 Ft

Long White Winter

Állítsd össze kedvenc betonmuffinos adventi díszedet. Nincs szükséged ragasztópisztolyra. 1. Csomagolj ki minden kelléket. 2.Helyezd a fehér fatálcára/35cm/ a saját készítésű beton muffinkákat/6cm/ tetszés szerinti elrendezésben. 3.Terítsd körbe mohával.  4. Termésekekkel és a csomagban található gömbökkel díszítsd fel tetszés szerint. 5.A Hosszú fehér gyertyákat egy határozott de finom mozdulattal szorítsd bele a betonmuffinka közepébe, ügyelve rá hogy egyenes maradjon a gyertya./Égés közben ne hagyd felügyelet nélkül !!/ Készen is vagy! Kellemes ünnepeket, Boldog Karácsonyt kívánunk! Csomag tartalma: Fehér Fa tálca  4 db Saját készítésű egyedi Betonmuffin Termések és moha 4db hosszú Fehér gyertya 1db Karácsonyi Cimke zsinóron A mikro izzósor a fényképeken NEM az ajánlat része

6.500 Ft

RUSTiC RED

A karácsonyi dekorációdat Te állítod össze. A csomagban mindent megtalálsz, csak a kreatív énedet kell hozzáadod. Nem kell ragasztanod sem. Step by step: 1-Csomagolj ki minden összetevőt. 2-Tedd rá a Bordó Adventi gyertyákat a beton tálkára 3-Helyezd el a mohát és a terméseket a gyertya köré. 4-Kösd rá a zsinórral a cimkét. Készen is vagy! Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk! Karácsony elmúltával a dobozba visszacsomagolhatod a kellékeket, így jövőre csak a gyertyát kell pótolnod. Összetevők: Saját készítsű Rusztikus beton tál 17x14cm Adventi gyertya Bordó 4db 5,5cm Temések, Moha és az elengedhetetlen cimke.

2.900 Ft

  Karácsonyi Apróságok

  Stone Snowflakes

  Rusztikus Beton hópelyhek. Igazi téli Karácsonyi díszed lehet, kifestheted a gyerekekkel vagy hagyhatod natúr szürke szinében . Sajátossága hogy a téli hidegben sem fagy szét kinti dekorációnak is tökéletes. Mérete :6cm A csomagban 4 különböző mintájú hópelyhet találsz. Kellemes ünnepeket kívánunk.

  2.100 Ft

  Fonott Csillagok

  Kézzel készült inda csillagocskák/9-12cm/  Akaszthatod a faladra vagy a karácsonyfára, és ajándéknak is ideális. Gipsz angyalkákkal és egy piciny masnival lesz igazán meghitt. Natúr dobozban, zsinorral átkötve készre csomagolva küldjük az otthonodba.

  2.550 Ft

  Mini Kuglóf

  Édesszájúaknak....nem nem ez a kis kuglófka nem ehető, ugyanis betonból készült,kézzel festett és készített. A picinyke boldogsághormon ami elfér a tenyeredben /12cm/és mégsem hízlal, ,akaszthatod az ajtóra , a fenyőfára  vagy adhatod ajándékba.  Natúr csomagolásban küldjük zsinórral és cimkével átkötve, hogy erre se legyen gondod:) Ki tud az ilyen édességnek ellenálni?!

  2.200 Ft