Dekorációs Képkeretek

Dekorációs Mini képkeretek, sokrétű felhasználásra. Kinyomtathatsz képet vagy feliratot, beleteheted a számodra kedves személy fotóját....

Vintage Mini képkeret-deko6

Porcelánporból készített mini képkeret. Mérete:7x10cm Kép helye:4x5cm A mini képkeret hátulja nem teljesen sima, öntésnél egyenletlenségek maradnak, így biztosra mondható minden darabja 100% kézzel készült. Nagyobb tétel vásárlása esetén, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, emailen vagy telefonon!

550 Ft

Vintage Mini képkeret-deko5

Porcelánporból készített mini képkeret. Mérete:12x8cm Kép helye:4cm A mini képkeret hátulja nem teljesen sima, öntésnél egyenletlenségek maradnak, így biztosra mondható minden darabja 100% kézzel készült. Nagyobb tétel vásárlása esetén, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, emailen vagy telefonon! 

650 Ft

Vintage Mini képkeret-deko4

Porcelánporból készített mini képkeret. Mérete:7cm Kép helye:4cm A mini képkeret hátulja nem teljesen sima, öntésnél egyenletlenségek maradnak, így biztosra mondható minden darabja 100% kézzel készült. Nagyobb tétel vásárlása esetén, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, emailen vagy telefonon! 

450 Ft

Vintage Mini képkeret-deko3

Porcelánporból készített mini képkeret. Mérete:5,5x7cm Kép helye:3x2cm A mini képkeret hátulja nem teljesen sima, öntésnél egyenletlenségek maradnak, így biztosra mondható minden darabja 100% kézzel készült. Nagyobb tétel vásárlása esetén, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, emailen vagy telefonon! 

400 Ft